Maqedoni

Colors: Purple Color

Qeveria sot e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për ndërtimin e hekurudhës Kërçovë – kufiri me Republikën e Shqipërisë në dy faza, dhe e angazhoi Ministrinë e Financave të dorëzojë Kërkesë për shprehje të interesit deri te institucionet financiare ndërkombëtare dhe kreditorët bilateralë për sigurimin e mjeteve financiare në vlerë prej 426 milionë euro për financimin e fazës së parë nga projekti aksi Kërçovë – Strugë, si dhe mjete grant për ndihmë teknike në këtë projekt.

Presidenti i vendit, Stevo Pendarovski për sot ka thirrur mbledhjen e radhës të Këshillit të Sigurisë Kombëtare.

Takimi është tirrur në Vilën Vodno në ora 12:00 me ç’rast përveç anëtarëve të rregullt, do të marrin pjesë edhe drejtori i Agjencisë së Zbulimit, Erolld Musliu, drejtori i Agjencisë për siguri nacionale, Viktor Dimovski, drejtori i Agjensisë për mbrojtje kombëtare Viktor Dimovski , drejtori i Agjencisë oprative teknike Zoran Angellovski dhe gjeneralmajori, Vasko Gjurçinovski.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All