Veterani i LSDM-së dhe ish-deputeti, Esad Rahiq eshte emëruar drejtor i ri i burgut hetues të Shutkës.

Ai nuk është pjesë e rikonstrktimit dhe propozimi për atë ka qenë prej kur dha dorheqjen drejtori i deritanishëm, për skandalin me Mile Janakievskin dhe Spiro Ristovskin që u keqtrajtuan nga Grupi i Kumanoves në hapsirat e burgut.

Rahiq ishte edhe kryetar dege i LSDM në Shkup.

Flash Lajme

Më të lexuarat