Konferenca me gazetarët e Forumit Rinor të Lëvizjes BESA në Tetovë.

Ja teksti i plotë:

Situata politike në Maqedoninë e Veriut, vazhdon të mbetet kaotike dhe me pak shpres për ndërtimin e një të ardhme të shëndosh dhe kualitative.

Tetova vazhdon të përballet me probleme të shumta, për ujin e pijshëm, rrugët me gropa e shumë probleme të tjera që u tangojnë qytetarëve.

Kryetarja e Komunës aspak nuk kujdesët për hallet e qytetarëve, por kujdesët vetëm për interesat personale dhe klanore.

Po ua përmendi borxhet që ka kryetarja e komunës ndaj qytetarëve të Tetovës:

Ndërtimi i bulevardit v.s Bato

Ndërtimi i stacionit te autobusve

Vënia në funksion e transportit publik

Furnizimi i pajisjsve urbane

Pastrimi i deponive te egra

Ndertimi i deponise per mbeturinat komunale

Ndertimi i sistemit te ujesjellesit ne fshatin llace

Ndërtimi i urës në rrugën Tetovë – Brodec

Rekonstruimi i rrugëve nga gropat e ndryshme

Dhe në fund, kryetarje e komunës së Tetovës, e meriton një trëndafil të kuq, për të gjitha këto arritje të pabëra për qytetarë e komunës së Tetovës.

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All