Urim Saliu

Angela Merkel e ka shumë për zemër arsimin. Ky mund të ketë qenë “sebepi” kryesorë I saj që të ketë ndryshuar mendje për Maqedoninë e Veriut kryeministri I të cilës u premtoi paga 500 euro dhe qe një gënjeshtër e përsosur e tij.

Mallkimi I mësuesit është i madh.

Flash Lajme

Më të lexuarat