Pas paraqitjes së “BOMBAVE” të publikuara nga El Cheka ka reaguar edhe Artin Spahiu.

Spahiu në një shkrim të publikuar në Facebook thot se është shum problem të rrëzohet lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim z.

Ali Ahmeti, duke iu futur nën pantallona dhe aty brenda duke gjurmuar dhe u kapur nëpër “ballona”!.

Ja edhe postimi i plot i Artim Sapahiut

Nuk rrëzohet një lider duke iu futur nën pantallona dhe aty brenda duke gjurmuar dhe u kapur nëpër “ballona”!

Të vegjëlit merren me persona dhe me ballonaa në nën pantallona, mesatarët merren me ngjarje, ndërsa njerëzit e mëdhenj merren me ide, filozofi dhe koncepte!

Nuk rrëzohet Ali Ahmeti me çobanka !

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All