Ish-ministri i financave dhe njohësi i zhvillimeve politike në Maqedoninë e Veriut, Xhevdet Hajredini ka shprehur një mesazh të shkurtër për opozitën.
“Ju të opozitës, nëqoftëse doni t’i fitoni zgjedhjet, angazhojeni një kirurg që t’ua hartojë një “program serioz” dhe luteni Zaevin nga buxheti I shtetit, ashtu si vepronte edhe Gruevski, t’ua paguaj një numër zgjedhësish; si dhe t’ua fshehë krimin dhe korrupsionin”, ka shkruar Hajredini në profilin e tij në facebook.

(INA)

Flash Lajme

Më të lexuarat