Prokurorja e krimeve, Villma Ruskoska bëri të ditur se kryeministri Zoran Zaev i pari ka njoftuar se biznesmenët janë ankuar për shantazh.

Kryeministri me gojë na njoftoi mua dhe prokurorin publik në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në të njëjtën kohë duke shprehur gatishmërinë për të ardhur dhe të ngrijë akuza.

Por ne e këshilluam dëshmitarin që të vij në prokurori dhe të raportojë, tha Prokurorja Villma Ruskovska.

Kryeministri Zoran Zaev dje në pres konferencë informojë se tek ai janë ankuar biznesmenë që nuk janë nga Shkupi, të cilët janë ankuar se janë shantazhuar.

Flash Lajme

Më të lexuarat