Ministria e Shëndetësisë ka shpallur tenderë për furnizim me 80 mijë lubrifikantë (vajra), në përputhje me programin për mbrojtjen e popullsisë nga infeksionet HIV. Shpallja është bërë nga Byroja për furnizime publike, ku janë dhënë edhe specifikacionet teknike.

Bëhet fjalë për lloje të kremërave të përpunuara, pa aromë, pa shije, pa ngjyrë, pa alkool, etj. Pakimet prej 3ml deri në 5ml, lehtë për tu hapur dhe të përshtatshme për udhëtime dhe përdorime të përditshme. Afati i fundit për pjesëmarrje deri më 4 shtator. (INA)

Flash Lajme

Më të lexuarat