Në moshë tejet të re sot ka ndërruar jetë teologu dhe hoxha nga Shkupi, Sali Bislimi. Ai sapo kishte mbushur 39 vjeç, ndërsa po punonte si referent përgjegjës për çështjen e Vakëfit, pranë Muftinisë së Shkupit.

“Allahu e mëshiroftë kolegun tonë Sali ef. Bislimi. Ndërsa Familjes se ngushte dhe me gjere, Muftinise se Bashkësisë Fetare Islame – Shkup si dhe Muftiut te saj Qenan ef Ismailit, ia dhashtë sabrin.”, kanë shkruar kolegë dhe familjarë të tij. (INA)

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All