“Tomor Morina i lirë dhe rrugës për Kosovë.

Në emër të Kryetarit Ahmeti, bashkë me nënkryetarët Duraku dhe Mexhiti, Blerim, Ejupin, Kreshnikin, Muharremin, Sadushin, uruam Tomorin pak çaste pas lirimit dhe e përcollëm për Kosovë.

” – ka shkruar ne facebook deputeti i BDI-se, Artan Grubi.

Flash Lajme

Më të lexuarat