Janeva është viktimë dhe këtë do ta dëshmojmë”, deklaroi avokati i Katica Janevës, Stevan Pavleski, kur Janeva u dërgua në Gjykatën Penale.

Pavleski shtoi se është i befasuar nga vendimi i gjykatës për zgjerimin e hetimeve ndaj Janevës për rastin “Zhvatja”, dhe do të kërkojë që Janevës t’i lejohet të marrë pjesë në varrimin e nënës së vet që do të bëhet nesër.

“Janeva është e vetmja që lejoi paraburgim shtëpiak, kthim të pasaportave. Shikoni vendimet e Njësisë për krim të organizuar, ata nuk kanë një përvojë të tillë, por ja këtë dikush ia mori për të keq. Ajo është viktimë në këtë rast dhe do ta dëshmojmë këtë”, deklaroi Pavleski.

Flash Lajme

Më të lexuarat