Me rastin e 23 vjetorin të komunës së vetme rome në botë, Shuto Orizare katër liderët të partive rome janë bërë bashkë.

Ndonëse se mes tyre ka pasur mospajtime dhe ‘kacafytje” të shumta ata kanë gjetur momentin që të bashkohen në këtë ditë të rëndësishme për ta.

Liderët romë janë parë të bashkuar në manifestimin me rastin e kësaj dite dhe madje kanë bërë një foto të përbashkët, duke dëshmuar se mund të bëhen bashkë kur është edhe interesi i përbashkët i romëve.

Në këtë manifestim kanë marrë pjesë edhe përfaqësues të lartë të LSDM-së, nënkryetari Muhamet Zekiri dhe ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski. (INA)

Flash Lajme

Më të lexuarat