KF Bashkimi gjatë vikendit në derbin e qytetit të Kumanovës fitoi 3;1 ndaj KF Milanos. Rezultati nuk është me rëndësi sa është fakti q ë tradita e futbollit shqiptarë në këtë qytetë po rikthehet.

Ky entuziazëm dhe kjo dëshirë është vërjtur edhe tek qytetarët numri i të cilëve ishte tepër i madh për një ndeshje të ligës së katër.

Mbi 3 mijë shikues dhe tifoz të Bashkimit e Milanos e kanë përcjellë këtë lojë, me shprsën se këto dy ekipe sërish do të ndiqen në majat e futbollit në Maqedoninë e Veriut. (INA)

Flash Lajme

Më të lexuarat