Pas ratifikimit të protokollit për aderim në NATO nga ana e Senatit të SHBA-së, shteti ynë është de fakto anëtarja e 30-të e Aleancës.
Njëzetë e pesë vende anëtare e ratifikuan protokollin për aderim, kjo është dëshmi se reformat janë njohur, kjo është dëshmi se shteti me LSDM-në është në rrugë të duhur.

NATO-ja nuk do të thotë vetëm siguri, NATO do të thotë rritje e re e ekonomisë të cilën e trashëguam me minus 1,8 për qind, ndërsa tani kemi rritje prej 4,1 për qind. NATO do të thotë investime të reja, vende të reja të punës, stimul i ri se jemi në rrugën e duhur.
Për dallim nga periudha e qeverisjes së VMRO-DPMNE-së, atdheu ynë është tani është rrugën e duhur.
Njëmbëdhjetë vite të plota shteti u injorua dhe u izolua, sot jemi në rrugën e cila çon drejt integrimit në aleatët më të fuqishëm ndërkombëtar.

Flash Lajme

Më të lexuarat