Fadil Murtezani kthehet në postin e drejtorit të shkollës “25 Maji” si ushtrës detyre deri në shpalljen e konkursit të ri, raporton TV21. Drejtori i shkollës fillore “25 Maji” Fadil Murtezani dy ditë më parë u shkarkua nga kryetari i Komunës së Gazi Babës.

Por ky vendim i kryetarit të Komunës së Gazi Babës nuk u prit mirë nga banorët e Hasanbegut të cilët dolën të protestojnë dhe kërkuan kthimin e Murtezanit në postin e drejtorit të shkollës fillore “25 Maji”.

Flash Lajme

Më të lexuarat