Besa me Alternativën mund të bëhen bashkë po aq sa mund të bëhen bashkë PDSH me ASH-në.Këto do mbeten si dy brigjet e një lumi që janë të ndarë përgjithmonë.Këto koalicione krejt e dijnë se janë të pamundura dhe janë të destinuara të dështojnë ose për të qenë një alibi se ja ne bëmë thirrje për t’u bashkuar .Janë disa rregulla të pashkruara .Por partia shqiptare cilado qoftë ajo, që do bishtërojë dhe përçajë votën ,ajo duhet të shkatërrohet dhe të ik përgjithmonë nga skena politike me llogaridhënien e madhe .Opozita nuk është se nuk ka patur më shumë vota por mendjet kryeneqe nuk e kanë lënë të marshojë drejt qeverisjes .

Flash Lajme

Më të lexuarat