Shoqata për promovimin dhe zhvillimin e shoqërisë inkluzive dhe Komisioni Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ), sot do t’i prezantojnë angazhimet për krijimin e proceseve zgjedhore inkluzive, konstatimet, përfundimet dhe rekomandimet e raportit për monitorimin e Zgjedhjeve presidenciale në vitin 2019 i zbatuar nga vëzhguesit me pengesa.


Në prezentim do të marrin pjesë përfaqësues të KSHZ-së, nga Fondacioni internacional për sisteme zgjedhore, të ministrive të vetëqeverisjeve lokale, për shoqëri informatike dhe administratë dhe për punë dhe politikë sociale, si edhe të organizatave ndërkombëtare dhe vendore të cilat punojnë në këtë problematikë, media, organizata qytetare dhe përfaqësues të partive politike.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All