Është ngritur aktpadi kundër zyrtar policor M.D (29) nga Strumica për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe autorizimeve.

Më 21 nëntor ai ka transportuar emigrantë nga Siria me automjet duke ju marrë kështu para për transport, gjegjësish 100 euro.

Siç njoftojnë nga MPB, gjatë transportit, janë ndaluar nga zyrtarët policorë të SPB Strumicë, ndërsa emigrantët e kanë denoncuar se polici në fjalë ju ka marrë 100 euro.

Me propozim të Prokurorisë, të denoncuarit tashmë i është caktuara masa e paraburgimit.

Flash Lajme

Më të lexuarat