Konform Ligjit për festat, 1 janari 2020 (e mërkurë), Viti i Ri, është ditë jopune për të gjithë qytetarët, ka bërë të ditur Ministria për Punë dhe Politikë Sociale (MPPS).


Duke filluar nga janari, kjo ministri do të udhëhiqet nga një kuadër i VMRO-DPMNE-së, siç parashihet me Marrëveshjen e Përzhinos.
Nga Ministria të gjithë qytetarëve ua urojnë Vitin e Ri.

Flash Lajme

Më të lexuarat