Artan Grubi
Kuvendi e miratoi edhe një premtim që ia bëmë diasporës dhe ndërmarrësve vendor duke pranuar iniciativën tonë për ndryshim të ligjit për parandalim të larjes së parave dhe finansim të terorizmit.


Tash, limiti i pagesave qytetare është rritur nga 500€ në 3.000€, pa patur nevojën që pagesat të bëhen nëpërmjet bankave dhe për të paguar provizione për transakcionet. ??

Flash Lajme

Më të lexuarat