Nënkryetar i Lëvizjes Besa, Abdush Demiri, thekson se thirrjet dhe mënyra se si u veprua për formimin e koalicionit trepalësh, ishte një lojë për të nxjerrë në fund Lëvizjen BESA si prishëse të kësaj ideje dhe të këtij qëllimi.


Sipas tij, ASH i ka shërbyer BDI-së. Kjo ngjalli reagimin e Remzi Memedit, i cili thotë se nëse ka ndodhur të bashkë qeverisin me BDI-në, nuk do të thotë se kanë qenë në shërbim të saj.

Flash Lajme

Më të lexuarat