Zëvendëskryeministri dhe Ministri pēr Sistem Politik dhe Marëdhënie Ndërmjet Bashkësive, Sadulla Duraki ka uruar të gjithë qytetarët me rastin e zyrtarizimit të anëtarësimit të vendit në NATO.

Dy ditët historike të një mandati historik!

26 Mars 2020 – Dita e fillimit të negociatave me Bashkimin Evropian

27 Mars 2020 – Dita e anëtarsimit në NATO.

Kemi arritur qëllimin e parë nga dy qëllimet strategjike. Bashkarisht jemi përcaktuar për siguri në vend dhe rajon, përkushtimi ynë do të vazhdojë deri në realizimin e pikës së dytë strategjike”, ka theksuar ministri Duraki.

Flash Lajme

Më të lexuarat