Komunikatë për mediat nga Bordi Ekzekutiv i Këshillit të Ambasadorëve në Maqedoninë e Veriut në lidhje me vendimet pozitive të fundit të Bashkimit Evropian lidhur me mbështetjen që ata i japin vendit tonë në përpjekjet e përgjithshme që ne të gjithë i bëjmë në kundërshtim me pandeminë.

“Ju kujtojmë se me njoftimet tona të fundit ne kemi përkujtuar saktësisht nevojën për masa të tilla. Në të njëjtën kohë, Këshilli i bën thirrje BE-së, në kuadër të Përgjigjes së përbashkët evropiane ndaj aktiviteteve kundër përhapjes së koronavirusit RMV që të përfshihet më thelbësisht në Iniciativën e Investimeve për likuiditetin e bizneseve të vogla dhe në Sektorin e shëndetit.E shfrytëzojmë këtë mundësi që të gjithë punonjësve mediatikë që i festojnë Pashkët, t’i urojmë për festat e ardhshme.”, theksoi Këshilli i Ambasadorëve.

Flash Lajme

Më të lexuarat