Dëshmorët nderohen kur të gjithë bashkë punojmë për të jetësuar qëllimet dhe idealet e tyre për të cilat luftuan, e që janë edhe qëllimet tona të përbashkëta.

Andaj, vepra dhe sakrifica e tyre janë frymëzim për rrugëtimin tonë.

LAVDI” shkruan Arbër Ademi,ministër i arsimit!

Dëshmorët nderohen kur të gjithë bashkë punojmë për të jetësuar qëllimet dhe idealet e tyre për të cilat luftuan, e që janë edhe qëllimet tona të përbashkëta.

Andaj, vepra dhe sakrifica e tyre janë frymëzim për rrugëtimin tonë. LAVDI

Dëshmorët nderohen kur të gjithë bashkë punojmë për të jetësuar qëllimet dhe idealet e tyre për të cilat luftuan, e që…

Gepostet von Arbër Ademi am Samstag, 2. Mai 2020

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All