Një kamion dhe një motoçikletë janë përplasur në udhëkryqin tek stacioni hekurudhor në Shkup.

I lënduar ka mbetur ngarësi i motoçikletës. Shkaqet që sollën këtë aksident në orë policore ende nuk dihen.

Policia ka dalë në terren dhe po e shqyrton aksidentin./TV21

Flash Lajme

Më të lexuarat