Në zgjedhjet parlamentare të Maqedonisë e Veriut që pritet të mbahen me 15 korrik 2020 vërehet një betejë politike e ashpër mes partisë Bashkimit Demokratik për Integrim të Ali Ahmetit dhe Partisë Demokratike Shqiptare të Menduh Thaçit shkruan Gazeta Blic.

Agjencia për hulumtim e opinionit publik Source, jep rezultatet e anketës në njesitë zgjedhore, ku del që deri më tani po kryeson BDI e Ali Ahmetit.Sa i përket liderëve politik në bazë të Source është si vijon:

Ali Ahmeti – 7.2%

Menduh Thaçi – 6.4%Zijadin Sela – 1.6%

Afrim Gashi – 0.4%Më poshtë keni analizën e plotë të agjencionit Source:

ANALIZA dhe REZULTATET SOURCE

Flash Lajme

Më të lexuarat