Akte të shëmtuara që rrënojnë imazhin e një procesi të qetë demokratik, janë pamjet që vërehen kudo në Komunën e Zhelinës.Nga Aleanca për Shqiptarët i dënojnë aktet e tilla të cilat njollosin fushatën zgjedhore.

Për çudi, edhe në Zhelinë dhe fshatrat përreth, materialet propaganduese zgjedhore të partive tjera ngelen të paprekura, për dallim nga materialet e Koalicionit “Tash është koha”, që i gjen kudo të grisura dhe të rrëzuara në tokë.

Flash Lajme

Më të lexuarat