MOST-i do t’i vëzhgojë zgjedhjet me rreth 900 vëzhgues në 696 vendvotime, me çka do të mbulohet rreth 20% e numrit të përgjithshëm të vendvotimeve. Edhe në këto zgjedhje, vëzhguesit do të jenë të veshur me fanella të verdha, thotë drejtori ekzekutiv i Asociacionit MOST, Darko Aleksov.

Përveç në vendvotimet, MOST-i do të dërgojë 80 vëzhgues edhe në Komisionet komunale, dhe një në Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve.

“MOST-i do të vendosë edhe 55 ekipe të lëvizshme të përbëra nga 2 vëzhgues, të cilat do të shërbejnë si mbështetje logjistike për vëzhguesit statikë dhe në të njëjtën kohë do të mbulojë edhe vendvotime të cilat nuk kanë monitorim statik”, tha Darko Aleksov nga MOST.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All