Asociacioni qytetar MOST që monitoron zgjedhjet konstaton se kudo ku ajo ka vëzhgues, vendbanimet janë hapur në kohën e duhur dhe deri tani nuk ka pasur asnjë parregullsi. Protokollet janë duke u respektuar edhe nga qytetarët edhe nga personeli zgjedhor.

Flash Lajme

Më të lexuarat