Artina Qazimi është studente 23 vjeçare dhe njëkohësisht është deputetja më e re në përbërjen e re të Kuvendit në Maqedoninë e Veriut.

Qazimi thotë se gjatë mandatit të saj do të angazhohet për jetë më të mirë për të rinjtë në vend.

Ajo është deputete e koalicionit “Tash është koha”.

Ky kolacionin gjatë zgjedhjeve të 15 korrikut fitoi gjithsej 12 mandate.

Flash Lajme

Më të lexuarat