Sipas të dhënave zyrtare në RMV gjatë 24 orëve të fundit janë evidentuar 102 raste të reja me virusin korona kur prin Shkupi me 39 raste, shtipi 13, Kumanova 11, Gostivari 8, Mansatiri 6, Kërçova 4, Sveti Nikolla 3,  Ohëri, 3, Kavadari 3, Prilepi 3, Tetova 2, Struga 2, Radovishi 1, Demir Hisari 1, Koçani 1, Vinica 1, Makedonski Brod 1.

Ndërkaq janë kryer gjithsjej 1356 testeime, ndërsa pesë persona kanë humbur jetën nga Shkupi, Shtipi, Prilepi Kërçova dhe Kumanova.  ( INA)

.

Flash Lajme

Më të lexuarat