Edhe një lajm pikëllues nga komuna e Likovës. Ka ndërruar jetë edhe arsimtari Bajram Idrizi nga fshati Mateç,
Lajmin e hidhur e bën të ditur daja I të ndjerit, hoxha Abdullah Shaqiri.

“Të nderuar vllezër ju njoftojmë se ka ndêrruar jetë nipi jonë Mësuesi Bajram Idrizi nga fshati Mateç.

E lusim Allahun xh.sh që ta mëshiron e in shaa Allah e shpërblen me xhenet!

Ju njoftojm se varrimi bëhet nesër mbas namazit të drekës.

Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi”, shkruan hoxha Abdullah Shaqiri.

Flash Lajme

Më të lexuarat