“Saraji ka votuar për një program, për një ekip, qytetarët e Komunës së Sarajit kanë votuar për një program për një ekip për një axhendë 4 vjeçare të shqiptarëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut të cilës i prin z.Ali Ahmeti”, deklaroi në Click Plus Blerim Bexheti nga BDI.

Bexheti ka folur edhe për raportet e BDI-së me LSDM-në.

Ai tha se BDl dhe LSDM nuk janë njëjtë, siç kanë deklaruar më parë disa funksionar tjerë të BDI-së.

Bexheti shtoi se BDl dhe LSDM, asnjëherë nuk mund të jenë një dhe se ata që deklarojnë ose nuk dinë dhe nuk kuptojnë politikat ose kanë dëshirë për ta thënë.

https://www.facebook.com/tv21hd/videos/1059245264536674

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All