Shifra rekorde të infektimeve me koronavirus në Maqedoninë e Veriut.

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 2647 testime të realizuara, 870 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup-422, Kumanovë-28, Dibër-10, Shtip-25, Prilep-28, Tetovë-64, Strugë-10, Veles-38, Manastir-29, Ohër-26, Kavadarc-9, Gostivar-23, Gjevgjeli-13, Strumicë-55, Kriva Pallankë-5, Radovish-10, Krushevë-1, Koçan-13, Probishtip-4, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-1, Berovë-3, Vallandovë-2, Vinicë-1, Dellçevë-6, Kratovë-3, Sveti Nikollë-4, Kërçovë-20, Resnjë-7, Negotinë-8.

Në 24 orët e fundit Instutit i Shëndetit Publik ka regjistruar 292 pacientë të shëruar nga korona virusi.

Shkup-142, Kumanovë-14, Shtip-8, Prilep-9, Tetovë-21, Strugë-2, Veles-2, Manastir-9, Ohër-4, Kavadarc-2, Gostivar-4, Gjevgjeli-5, Strumicë-26, Radovish-7, Koçan-6, Probishtip-1, Pehçevë-1, Berovë-5, Vallandovë-3, Kratovë-1, Sveti Nikollë-3, Kërçovë-8, Resnjë-5 dhe Negotinë-5.

Betejën me virusin korona në 24 orët e fundit e kanë humbur 14 pacientë.

Shkup-3, Kumanovë-3, Prilep-2, Dibër-1, Tetovë-1, Veles-1, Strumicë-1, Radovish-1 dhe Kratovë-1.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All