Në Maqedoninë e Veriut në 24 orët e fundit janë bërë 3109 testime, ndërsa janë regjistruar 1182 raste të reja të covid-19:

– Shkup 544
– Kumanovë 48


– Shtip 31
– Prilepi 50
– Tetovë 75
– Strugë 27
– Veles 41
– Manastir 28
– Ohër 38
– Kavadarci 30
– Gostivar 66
– Gjevgjeli 17
– Strumicë 22
– Kriva Pallankë 8
– Radovish 8
– Krushevë 7
– Koçani 13
– Probistip 9
– Demir Hisar 3
– Makedonski Brod 6
– Berovë 4
– Valandovë 12
– Vinicë 8
– Delçevë 4
– Shën Nikollë 6
– Kërçovë 55
– Resnjë 4
– Negotin 18

25 pacientë kanë ndërruar jetë: gjashtë pacientë nga Shkupi (, 77, 77, 78, dhe 59), katër nga Kumanova (, 61, 66 dhe 77 ), një nga Shtipi (72), tre pacientë nga Prilepi (45, 75 dhe 71), tre nga Tetova (58, 76 dhe 59 d), dy nga Velesi (71 dhe 88), një nga Bitola (54), një nga Kavadarci (66), dy pacientë nga Gostivari (67 dhe 67).), një nga Strumica (71) dhe një pacient nga Krusheva (86 ).

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 707 pacientë të shëruar nga:
– Shkup 375
– Kumanovë 33
– Shtip 22
– Prilepi 46
– Tetovë 53
– Veles 29
– Manastir 3
– Ohër 2
– Kavadarc 17
– Gostivar 21
– Gjevgjelia 18
– Strumicë 15

Gjithsej deri më tani janë bërë 309.590 testime për Covid-19. Numri i përgjithshëm i të prekurve që nga fillimi i epidemisë shkon në 53631, numri i pacientëve të shëruar është 31659, numri i rasteve aktive është 20485.(INA)

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All