Kreu i BDI-së Ali Ahmeti i tha TV 21 se Zëvendës Kryeministri i Parë Artan Grubi kishte vetëm rolin e përkthyesit në të ashtuquajturën “Shtëpia e Verdhë” e Kosovës.

“Asgjë më shumë se kaq,” tha Ahmeti, duke shtuar se nuk i pëlqente sulmi ndaj UÇK-së së asaj kohe, për të cilën ai tha se po luftonte për të drejtat dhe liritë e shqiptarëve të Kosovës.

Ai theksoi se ai beson në drejtësinë ndërkombëtare dhe se, siç tha ai, ish-komandantët e akuzuar të UCK-së do të provojnë pafajësinë e tyre.

Flash Lajme

Më të lexuarat