Ziadin Sela në rrjetin e tij social facebook ka publikuar fotografi me djemtë e Feta Alimit me mbishkrimin:

Me Hamidin dhe Burimin, djemtë e Fetait. Tek rrija me ta u çmalla per ty miku im.

Lum ti për djemtë që ke Feta Alimi.

Feta Alimi njihet si shpëtimtar i Ziadin Selës në ngjarjet e 27 Prillit kur u sulmua nga huliganët maqedonas të afërt me partin e ish-kryeministrit, Nikolla Gruevski.

Flash Lajme

Më të lexuarat