Zëvendëskryeministri për eurointegrime, Bujar Osmani në rrjetin e tij social facebook ka renditur arritjet që sipas tij janë të gjitha madhore dhe kanë vulën e BDI.

Ja statusi tij i plotë në facebook:

1 President konsensual

2 Një nga 3 funkcionet e para, shqiptar

3 Kryetar parlamenti – shqiptar

4 Gjuha shqipe zyrtare

5 Anëtarsim në NATO

6 Fillim i negociatave me BE

7 Përfaqësim i drejtë

8 Universitet shtetëror shqiptar në Shkup

9 Rekord investime të huaja dhe vende të reja të punës

10…

TË GJITHA ARRITJET KANË VULËN E BDI-së

Flash Lajme

Më të lexuarat