Abdulfeta Alimi, ish-anëtari i sigurisë së Kuvendit u dënua me 7 vjet burg lidhur me rastin e dhunës së 27 prillit të 2017 në Kuvend. Ai ishte personi që kishte shpëtuar kryetarin dhe deputetin e ASH, Ziadin Sela natën e përgjakshme.

Alimi theksoi se ndjehet fajtor dhe se do ta kërkojë drejtësinë në instancat e tjera, informon INA.

Lista e plotë e të dënuarve për ngjarjet e përgjakshme të 27 prillit:

Goran Gjoshevski-Levi 15 vjet burg

Jane Çento – 15 vjet burg
Abdulfeta Alimi – 7 vjet burg
Aleksandar Vasilevski-Ninxha 8 vjet burg
Ilija Mihajllovski –
Nikolla Mitrevski-Kolo – 18 vjet burg
Oliver Popovski -13 vjet burg
Igor Jug – 12 vjet burg
Mitko Çavkov -18 vjet burg
Mitko Peshov -18 vjet burg
Dushko Llazarov -15 vjet burg
Munir Pepiq – 15 vjet burg
Vllatko Trajkovski – 15 vjet burg
Villjam Mihajllovski – 14 vjet burg
Igor Durllovski –
Mlladen Dodevski – 12 vjet burg
Oliver Radullov – 10 vjet burg

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All