Mobilizohen të rinjtë e Orizarës, të gjithë në mbështetje të Feta Alimit ne prag te
protestes se neserme .
Protesta do të lloj në orën 14:00. Pika e grumbullimit të protestuesve do të jetë


Sheshi Skënderbeu, ndërsa më pas protestuesit do të marshojnë drejtë gjykatës.
Familjarët e Alimit në këtë shohin rast të montuar politikë. Djali i Feta Alimit,
Burim Alimi pa mos përmendur emra konkret të personaliteteve e as të subjekteve
politike u shpreh se ka marrë shumë telefonata dhe pret mbështetje të gjerë për
protestën e nesërme.

Flash Lajme

Më të lexuarat