Mijallkov së shpejti do të lirohet nga bu.rgu het.ues i Shutkës “Shkup”, për të përfunduar në bu.rgim shtëpiak. Ky është vendimi i fundit i gjykatës së Apelit, e cila i ka pranuar ankesat e Mijallkovit për ti ndërprerë masën e parab.

urgimit.

Mijallkov para gjyqtarëve të Apelit kishte përsëritur se ka dhënë fjalën dhe nuk do të arr.atiset, dhe se fjala e tij qëndron ende, derisa Prokurorja speciale Fatime Fetai kishte kërkuar që i njëjti të vazhdon të qëndrojë në parab. urgim.

Mijallkov u dë.nua me vendim të gjykatës së shkallës së parë për rastin e PSP-së “Titanik 2”, atij i janë shqiptuar 3 vjet bu. rg. Në rastin e njëjtë u dë.nuan edhe Menduh Thaçi, të cilit iu shqiptuan 3 vjet bu.rg e 2 muaj, Bedredin Ibraimi me 4 vjet e 6 muaj bu.rg, ndërsa Vlatko Sajkovski, Sasho Srcev dhe Aneta Stefanovska me nga 3 vjet bu. rg.

Flash Lajme

Më të lexuarat