Deputeti i BDI-se Artan Grubi i’u drejtua Rekës me disa shprehje me të cilat i drejtohen klerikët mysliman, ku.fomave gjatë varrimin, që në popull njihet si këndimi i tallkinit.

Pas kësaj ka rreaguar Arsim Zekolli ne statusin e tij ne Facebook.

Ja postimi i tij :

Ali Ahmeti do duhej te tregon nje grimez pietet per prinderit e rivaleve, ashtu si qe te tjeret tregonin pietet per nenen e tij Huma. Ja rasti qe te kerkon falje nga Blerim Reka per k.ercenimet mo.rtore nga ajo ndytesira e Cairit. Ashtu do parandalon qe te tjeret te mos e emerojne ate me emrin e nenes se tij.

Nuk eshte adet Shqiptari e njerezore te perbuzish prinder dhe te vde. kur.

Arsim Zekolli

Flash Lajme

Më të lexuarat