Ziadin Sela

Me kënaqësi pritëm vëllezërit tanë arbëreshë në Livadhi. Mes tyre ishte edhe Loris Kastrioti, pasardhës i heroit tonë kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu.
Në Livadhi, ku heroi i ynë ka zhvilluar njërën nga betejat e tij kundër osmanëve dhe ku prehen eshtrat e dhjetra ushtarëve të tij, të rënë në Betejën e Livadhisë në vitin 1462.

Flash Lajme

Më të lexuarat