Sipas Komisionit Komunal Zgjedhur, të gjitha 115 vendvotimet në Komunën  e Kërçovës janë hapur në kohë, ndërsa votimi zhvillohet pa pengesa dhe pa probleme.

Siç sqaroi Antigona Sefere, kryetare e KKZ-së, në listën e vetme zgjedhore në Komunën e Kërçovës për zgjedhjen e presidentit në rrethin e dytë janë regjistruar 50.351 votues.

Seferi shtoi se në Kërçovë të drejtën e votës e kanë shfrytëzuar 92 persona të sëmurë nga gjithsej 97 aq sa ishin të paraqitur për votim në kushte vendore për president të shtetit në territorin e tërë komunës.

Flash Lajme

Më të lexuarat