KryetariiLëvizjes BESA, BilallKasami, ishoqëruarnganënkryetari, FadilZendelidhesekretarigjeneral, ArjanitHoxha, realizoitakim me Presidentin e riMaqedonisëVeriut, StevoPendarovski.

Sipas komunikatës, Kasami e urojz.Pendarovskinpërzgjedhjennë krye shtetit, duke shpresuar me përkrahjen e reformavevendit, haperojmëfuqishëmdrejt NATO-s dhe BE-.

Poashtukreu i Lëvizjes BESA shprehubindjen se institucioni President ishtetitpërfundimishtduhetjetëinstitucionicili do jetëgjithëpërfshirës duke kontribuarndërtimin e kohezionitpolitikbrendapozitësdheopozitëssidhegarantimin e kohezionitndëretnikshoqërinëmultietnikekaMaqedonia e Veriut.  

Takimetillajanëmirën e venditdheishërbejnëdemokracisë, u dakorduanrealizohenedheardhmen. “, thekson Lëvizja BESA.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All