Mali i Zi

Colors: Purple Color

Unioni Demokratik i Shqiptarëve-Dega e Malësisë kërkon nga të gjitha institucionet relevante të shpëtojnë atë që mund të shpëtohet dhe të reagojnë urgjentisht në lidhje me shembjen e shkëmbinjve gjatë punimeve përgjatë kanionit të lumit Cem në rrugën Dinoshë – Cem i Trieshit.

Trupi Nacional Koordinues (TNK) vendosi të hënën që për shkak të situatës epidemiologjike në vend të kufizojë orarin e punës së lokaleve dhe restoranteve deri në mesnatë.

“Masat do të zbatohet gjatë javës së ardhshme, e pastaj, në bazë të analizës së rezultatit të masave dhe situatës epidemiologjike, do të vendoset se a do të shtyhet zbatimi i kësaj mase”, thuhet në njoftim.

Flash Lajme

Më të lexuarat