Kryetari i Komunës Loro Nrekiq ka uruar besimtarët musliman me rastin e Fitër Bajramit.

Në urimin e tij ndër të tjera thuhet:

“Më lejonin që në emër të Komunës së Ulqinit dhe në emrin tim personal  t’ ju uroj Fitër Bajramin.


Uroj që në këto ditë feste të mbretërojë paqja, gëzimi, mbarësia, begatia e mbi te gjitha solidariteti mes njerëzve. Të veprojmë bashkërisht për ngritjen e vlerave njerëzore e humane.

Duke lutur të madhin Zot t’ ua pranoj agjërimin, ju uroj Festën e Fitër Bajramit!”.

Flash Lajme

Më të lexuarat