Shtetasit e Polonisë Krzysztof dhe Katarzyna Suchareska dorëzuan sot në Njësinë Policore në Ulqin çantën prej lëkure, të cilën e gjeten në Plazhin e Vogël.

Në çantë ishin paratë, bizhuteria dhe dokumentet personale të dy shtetasve të Republikës së Shqipërisë.

Polakët me dy fëmijë të mitur pushojnë në vendbanimin Pinjesh dhe për herë të parë janë në rivierën e Ulqinit.

Flash Lajme

Më të lexuarat