Së shpejti do të shpallet tenderi kryesor për kryerjen e punimeve lidhur me përmirësimin e furnizimit me ujë dhe derdhjen e ujërave të zeza në Komunë të Ulqinit me vlerë prej 18 milion euro, mëson Portali Ul-info.

Mjetet për këtë projekt janë siguruar nga kredia e Bankës Gjermane për Zhvillim (KFW).

Kryetari i Komunës Loro Nrekiq tha se ky projekt është shumë i rëndësishëm pêr Ulqinin dhe se të gjithë shërbimet e Komunës do jenë maksimalisht të dispozicion në mënyrë që realizimi i tij, pas të gjithë procedurave tenderike, të fillojë në fillim të vitit të ardhshëm.

Flash Lajme

Më të lexuarat