Mysafirët i pritën kryetari i Komunës Loro Nrekiq, sekretari për mbrojtjen e pasurisë Ahmet Aloshi dhe Kryearkitekti i qytetit Aleksandar Daboviq.

Në kuadër të vizitës investitorët potencial vizituan pjesët më atraktive të qytetit, të mrekulluar me resurset natyrore të këtij vendi.

Përfaqësuesit e grupit infrastrukturor nga Bangladeshi shprehën interesimi për investim në infrastrukturë, marinë, aeroport, hotele, etj.

Kryetari Nrekiq theksoi se Komuna është e interesuar dhe e gatshme për bashkëpunim, si dhe që investitorët mund të llogarisin në Komunë si partner të sinqertë.

Flash Lajme

Më të lexuarat